Kevät/kesä 2019

Kevään 2019 ensimmäisessä toimituksessa pääosassa ovat klassiset tuotteet sekä laadukkaat materiaalit. Uusi neulos 100% merinovilla(mulesing free) on ihanan pehmeä, notkea ja tietenkin lämmin! Merinovillasta teimme klassisen kietaisumekon sekä pitkän yksinkertaisen neuletakin taskuilla ja molemmat tuotteet ovat saatavilla tummanharmaana sekä kauniin petroolinsinisenä. Merinovillatuotteiden kaverina on mustat, mukavan tyylikkäät Juliana-housut kauniisti laskeutuvasta bambu-neuloksesta.

Maaliskuussa kevät alkaa jo kolkutella ovella ja uusin kuosi saapuu kauppoihin. Kauniin naisellinen ”Kalaparvi” löytyy niin klassisessa mustavalkoisessa kuin raikkaassa musta/turkoosissakin sekä kesäisessä vaalean oranssin ja valkoisen yhdistelmässä. Materiaaleina on taivaallisen miellyttävät ja kauniisti laskeutuvat eukalyptuspuusta tehty tencel sekä bambusta valmistettu bambu-viskoosi.

Lähemmäs kesää mentäessä värit muuttuvat heleämmiksi, tuotteet kevenevät ja uusi kuosi ”Diamonds” valtaa tuotteet. Tämä graafisen kaunis ja samalla hyvin näyttävä kuosi löytyy keltaisena, sinisenä sekä vaalean harmaana bambu-neuloksessa.

Mallistosta löytyy tuttuun tapaan erilaisia mekkoja ja tunikoita, mutta kesän ehdottomat hittituotteet on Juliana-housu sekä trendikäs pitkä puolihame taskuilla!

Kuvat Anna Wallendahr