Myymälämme

Oma ihastuttava myymälämme sijaitsee Mathildedalin ruukissa Salossa. Putiikkimme löydät ruukin rannasta Kutomon ja Kehräämön vierestä(Ruukinrannantie 6). Pääosassa putiikissa ovat omat tuotteemme; kotimaiset naisten- ja lastenvaatteet, asusteet, lakanat jne.      

Putiikkiin on vuosien varrella valikoitunut omien tuotteiden rinnalle myös muita laadukkaita tuotemerkkejä. Löydät meiltä mm. Caloun supermukavat puukengät, kotimaiset käsintehdyt korut usealta eri valmistajalta kuten Elina Makkoselta ja Vuonueelta, hauskat printtisukkikset sekä -leggarit Mary a jalavalta sekä ranskalaista laadukasta luonnonkosmetiikkaa.

Putiikkimme on ehdottomasti tutustumisen arvoinen, jos etsit jotain erilaista, persoonallista ja laadukasta, sillä meiltä et mitään massatuotetta löydä! Lämpimästi tervetuloa!

Myymälämme on avoinna loppuvuotena seuraavasti:
Marraskuu suljettu 19.11. asti
La 20.11. 11-19 Joulumarkkinat
Su 21.11. 11-16
La 27.11. 11-19 Joulumarkkinat
Su 28.11. 11-16
Joulukuu pe-su 11-16
HUOM! Myymälässämme pystyy pitämään hyvin turvavälit, myyjällä on maski(toivomme maskin käyttöä myös asiakkailta) ja tarjolla on aina käsidesiä niin myymälään tultaessa kuin kassalla :) Tervetuloa siis turvallisin mielin!

 

 

                   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Takaisin ylös