Tietoa meistä

Kaipuu vanhoihin vuosikymmeniin, uusiin seikkailuihin vievät matkat, vuodenaikojen vaihtelut ja ympäröivä elämä yleensä; näiden kokemusten innoittamana ja kahden kaveruksen voimin tuotemerkki Second Chance sai alkunsa vuonna 2008. Lähtökohtana olivat eettiset, ekologiset ja pehmeät arvot. Nykyään merkkiä luotsaa toinen perustaja Maija Nuppula.

Second Chance sisältää persoonallisen naisten- sekä lastenvaatemalliston, pienen erän asusteita sekä petivaatteita. Kaikki tuotteet toteutetaan pienen sarjan tuotantona Suomessa. Neulosmateriaalit ovat osittain teollisuuden ylijäämää, mutta silti erittäin korkealaatuista, Suomessa neulottua ja värjättyä neulosta, joka tulee pääosin Nansolta ja loput materiaalit tulevat Orneuleelta Orivedeltä.

Tuotteet suunnittelee merkin omistaja Maija Nuppula Fiskarsissa, kaavoitus tapahtuu Hämeenlinnassa, leikataan ja ommellaan Sik-Sak Tuvassa Hattulassa ja Maijan piirtämät printit painetaan Printscorpiolla Aitoon kylässä Pälkäneellä. Jokaisen tuotteen jokainen valmistusvaihe on siis tehty suomalaisessa perheyrityksessä, mikä takaa sen, että tuotteet valmistaa ammattitaitoinen, aikuinen ihminen. Tunnemme myös kaikki tekijämme, jotka esittelemme tässä tarkemmin.

Maija

Maija on Second Chancen perustaja ja omistaja. Hänen kynästään syntyy kaikki Second Chancen ihanat tuotteet sekä kauniit kuosit. Hän vastaa lisäksi tuotannon organisoimisesta, tuotteiden myynnistä ja markkinoinnista. Maija on siis Second Chancen sielu ja tarttuu tarvittaessa työhön kuin työhön.

Leena

Leena vastaa Second Chancen tuotteiden kaavoituksesta eli Leenan käsissä syntyy tuotteiden hyvä istuvuus. Leena työskentelee oman yrityksensä lisäksi Hämeen mmattikorkeakoulun Muotoilun yksikössä ja hänellä onkin joka sesonki apunaan joku opiskelija niin kaavoituksessa kuin protojen ompelussa.

Outi Elina

Outi ja Elina työskentelevät Second Chancen alihankkijalla Printscorpiossa, joka vastaa Second Chancen kuosien painamisesta. Outin Ja Elinan ansiota ovat kuosien kauniit värit ja laadukas painojälki, toki yhdessä Printscorpion muiden työntekijöiden avulla.

Irmeli

Irmeli on Second Chancen alihankkijana toimivan ompelimon Sik-Sak Tuvan toinen omistaja. Irmeli vastaa siitä, että tuotteet syntyvät ajallaan ja täyttävät tarvittavat laatukriteerit. Irmeli tarttuu myös tarvittaessa ompelukoneeseen.

Aki

Aki on Sik-Sak Tuvan toinen omistaja ja hänen ammattimaisissa käsissään ompelimon koneet ja laitteet pysyvät kunnossa.

Mervi

Mervi on työskennellyt Sik-Sak Tuvassa jo 13 vuotta ja hän vastaa tuotteiden leikkuusta ja ompelee myös tarvittaessa.

Mirja

Mirja on Sik-Sak Tuvan uusin ompelija, mutta pitkän työkokemuksen ansiosta hänen käsissään syntyy laadukkaasti ommellut Second Chancen tuotteet kuin tuotteet.

Takaisin ylös