Tietoa meistä

Kaipuu vanhoihin vuosikymmeniin, uusiin seikkailuihin vievät matkat, vuodenaikojen vaihtelut ja ympäröivä elämä yleensä; näiden kokemusten innoittamana ja kahden kaveruksen voimin tuotemerkki Second Chance sai alkunsa vuonna 2008. Lähtökohtana olivat eettiset, ekologiset ja pehmeät arvot. Nykyään merkkiä luotsaa toinen perustaja Maija Nuppula.

Second Chance sisältää persoonallisen naisten- sekä lastenvaatemalliston, pienen erän asusteita sekä petivaatteita. Kaikki tuotteet toteutetaan pienen sarjan tuotantona Suomessa. Neulosmateriaalit ovat osittain teollisuuden ylijäämää, mutta silti erittäin korkealaatuista, Suomessa neulottua ja värjättyä neulosta, joka tulee Nansolta ja loput materiaalit tulevat Orneuleelta Orivedeltä. 

Tuotteet suunnittelee merkin omistaja Maija Nuppula Mathildedalin ruukissa, kaavoitus tapahtuu Nokialla, tuotteet leikataan ja ommellaan Snt-Groupilla Tampereella ja Maijan piirtämät printit painetaan Printscorpiolla Aitoon kylässä Pälkäneellä. Jokaisen tuotteen jokainen valmistusvaihe on siis tehty suomalaisessa perheyrityksessä, mikä takaa sen, että tuotteet valmistaa ammattitaitoinen, aikuinen ihminen. Tunnemme myös kaikki tekijämme, jotka esittelemme tässä tarkemmin.

Maija

Second Chancen perustaja ja omistaja. Hänen kynästään syntyy kaikki Second Chancen ihanat tuotteet sekä kauniit kuosit. Hän vastaa lisäksi tuotannon organisoimisesta, tuotteiden myynnistä ja markkinoinnista. Maija on siis Second Chancen sielu ja tarttuu tarvittaessa työhön kuin työhön.

Susanna

Vastaa Second Chancen tuotteiden kaavoituksesta eli Susannan käsissä syntyy tuotteiden hyvä istuvuus. Susannalla on yli 20 vuoden kokemus neulosvaatteiden kaavoituksesta ja oma yritys hänellä on ollut 3 vuotta. Hän on todellinen kaavoitusmestari!

Outi

Työskentelevät Second Chancen alihankkijalla Printscorpiossa, joka vastaa Second Chancen kuosien painamisesta. Outin Ja Elinan ansiota ovat kuosien kauniit värit ja laadukas painojälki, toki yhdessä Printscorpion muiden työntekijöiden avulla.

Elina

Työskentelevät Second Chancen alihankkijalla Printscorpiossa, joka vastaa Second Chancen kuosien painamisesta. Outin Ja Elinan ansiota ovat kuosien kauniit värit ja laadukas painojälki, toki yhdessä Printscorpion muiden työntekijöiden avulla.

SNT-Groupissa

Tampereella leikataan ja ommellaan Second Chancen kaikki naisten-ja lastenvaatteet. Vasemmalta ensimmäisenä on työnjohtajaTanja, joka vastaa siitä, että kaikki sujuu niin kuin pitääkin.JaanajaPirjovastaa tuotteiden leikkuusta.Paulan,Tean jaTainan osaavissa käsissä syntyy tuotteet valmiiksi asti.Ulla(takana) on sekä leikkaamon että Ompelimon päällikkö. Hän vastaa koko kokonaisuudesta!