Kevät/kesä 2020

Kevään 2020 ensimmäisessä toimituksessa pääosassa on 100% merinovilla(mulesing free). Neulos on ihanan pehmeä, notkea ja tietenkin lämmin! Merinovillasta teimme klassisen yksinkertaisen suoran mekon taskuilla sekä supersuositun Malla-mekkomme! Väreinä on tyylikäs ja raikas vaalea nude, klassinen tummanharmaa, upea orvokki sekä suosittu petrooli. 

Maaliskuussa kevät alkaa jo kolkutella ovella ja uusin kuosi "Mansikkapaikka" saapuu myymäläämme. Kaunis ja leikkisä "Mansikkapaikka" on kaksivärinen ja sen vuoksi melko näyttävä kuosi. Ensimmäisessä toimituksessa kuosista löytyy mustapohjainen sekä turkoosisävyinen värimaailma. Materiaaleina on taivaallisen miellyttävät ja kauniisti laskeutuvat eukalyptuspuusta tehty tencel sekä promodal. 

Huhtikuussa kevät on jo ihan ovella ja Mansikkapaikkaan tulee uusi tummansininen väritys ja sen rinnalle uusi "viljapelto". "Viljapelto" on kuosina superkaunis ja naisellinen ja toimii ihanasti erilaisissa mekoissa. Väreinä herkullinen roosa ja beige yhdistettynä mustaan.

Lähemmäs kesää mentäessä värit muuttuvat heleämmiksi, tuotteet kevenevät ja Viljapeltoon tulee uusia värejä: violetti yhdistettynä oliivinvihreään sekä beige kullankeltaiseen. Kuuletko jo viljapellon humisevan lämpimässä kesätuulessa? Tähän toimitukseen tulee myös uusi materiaali; 100% puuvilla, jossa reikäkuviointia. Ihanan raikas kesäneulos!

Mallistosta löytyy tuttuun tapaan erilaisia mekkoja ja tunikoita, mutta kesän ehdoton hittituote on Beata-haalari niin pidemmällä lahkeella kuin shortsinakin!

Kuvat Anna Wallendahr

Kampaus+meikki Karoliina/Kaipaamo

Malli Annette B/Azzurro Models