Kevät/kesä 2021

Kevään 2020 ensimmäinen toimitus henkii nostalgiaa, sillä pääosassa on superkaunis Kerro, kerro kuvastin-kuosi vuodelta 2014. Second Chance täyttää tänä vuonna 10 vuotta ja sen vuoksi muutama vanha kuosi tulee tänä vuonna uudelleen tuotantoon uusissa väreissä ja tuotteissa! Väreinä on trendikäs ja ihanan pehmeä lohenpunainen yhdistettynä mustaan sekä raikas kirkas petrooli ja aina klassinen musta yhdistettynä ajankohtaiseen kultaan. 

   

Lähemmäs kesää mentäessä värit kirkastuvat ja Kuvastin kuosi saa rinnalleen uuden näyttävän Muuttolinnut-kuosin. Tummansininen pohjaväri saa raikastusta kirkkaasta korallista ja farkunsinisestä, kun taas beigen ja ruskean sävyjä yhdistelevä väritys on ihanan lämmin ja harmoninen. Kerro, kerro Kuvastin päräyttää kirkkaan pinkissä värissä! Kevään yksi näyttävin tuote on Laura-kietaisumekko maximittaisena!

   

Kesällä Muuttolinnut saa kaverikseen raikkaan punavalkoisen raidan, joka on ihan täydellinen kesän kaikkiin rientoihin! Kauniit mekot saa täydennystä käytännöllisestä shortsihameesta ja kivoista perustuotteista. Muuttolinnuissa löytyy ajankohtainen vaalea minttu yhdistettynä petrooliin ja musta saa raikastusta vaaleasta roosasta sekä valkoisesta. Kesä saa tulla!

     

Kuvat Anna Wallendahr

Kampaus+meikki Karoliina/Kaipaamo

Malli Carolina P/Azzurro Models