Mallistot

Kevät/Kesä 2017

Kesän 2017 kuosi on graafinen, mutta samalla herkkä pilkkukuosi ”Deer was here”, jossa peuran jäljistä ja pilkuista muodostuu viehättävä ympyräkuvio. Kuosissa pääosassa oleva peuranjälki symboloi hienostuneisuutta, jota löytyy myös malliston linjasta. Kevään ensimmäisessä toimituksessa ihanan paksut, mutta kauniisti laskeutuvat neulokset mustana ja violettina saavat piristystä loistavasta hiekan sävystä yksivärisissä tuotteissa ja kuosissa kevätfiilistä tuo taas mustavalkoinen väritys.

Lähemmäs kesää mentäessä värit puhdistuvat ja tuotteet kevenevät. Deer was here -kuosia löytyy mustana sekä klassisessa vaaleansinisessä että pehmeässä oranssissa ja valkoisena upeassa jaden vihreässä värissä.

Mallistossa pääosassa on tuttuun tapaan erilaiset mekot ja tunikat, mutta myös puolihame trendikkäänä midimittana löytyy kesän toimituksesta keveässä ja laskeutuvassa kuultoraita-neuloksessa ja rento maksimekko leveillä raidoilla on myös kesän must-tuote! Kuvissa on käytetty Caloun puukenkiä, joita saa Fiskarsin myymälästämme. 

 

 

Takaisin ylös