Toimitus- ja palautusehdot

Tilaajana asiakkaan täytyy olla 18 vuotta täyttänyt. Alle 18-vuotiaat voivat tilata huoltajan suostumuksella. Hinnat sisältävät 24%:n arvonlisäveron. 

Voit valita joko postipaketin/pikkupaketin, jonka noudat postista tai pakettiautomaatista 4,50€(ilmainen toimitus, kun tilaus vähintään 100€) tai 15€ Kotipaketin, joka toimitetaan kotiisi haluamaasi aikaan(posti ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse sopiakseen toimitusajan) tai noudon myymälästä(sovi noutoaika erikseen).

Saat tilauksen jälkeen sähköpostilla tilausvahvistuksen, jonka jälkeen tilaus siirtyy käsiteltäväksi. Tuotteen toimitusaika on 3-7 arkipäivää.

 Maksuliikenteestä vastaa kotimainen Paytrail, joka sisältää:

- kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-pankki

- lasku-ja osamaksupalvelut: Collector ja Jousto

- Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard ja Diners Club

- Mobiilimaksaminen: MobilePay

Palautusoikeus

Noudatamme Kuluttajansuojalakia ja Kuluttajaviraston verkkokauppaohjetta. Käyttämätön tuote voidaan palauttaa 14 päivän kuluessa tavaran vastaanotosta, jolloin tuotteen kauppasumma palautetaan asiakkaalle. Palautusoikeus ei koske hygieniatuotteita eli sukkahousuja eikä sukkahousuleggareita(Mary a. Jalava).

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tilauksen, ota aina yhteyttä meihin joko sähköpostitse tai puhelimitse. Pakkaa palautettavat tuotteet huolellisesti alkuperäiseen pakkaukseensa ja liitä mukaan kuitti, jonka olet saanut meiltä tilauksen mukana. Asiakas vastaa palautuksen kohdalla itse palautuksesta aiheutuneista kuluista, vaihto on ilmainen. Palautamme tuotteen hinnan 7 päivän sisällä siitä, kun palautus on saapunut meille. Tuotteen pitää olla käyttämätön ja siinä kunnossa, jossa ostaja sen vastaanotti. Kaikkien tuotteeseen kuuluvien osien täytyy olla tallella. Palauttaessaan tuotteita asiakas vastaa itse kuljetusriskistä.

Palautusosoite on:

Studio Nuppula

Tullintie 17 as 3

25660 Mathildedal

Puh. 0407545177

Jos noutopaikkaa kysytään, on lähin ja toivottava Teijon kyläkauppa.