Toimitus- ja palautusehdot

Tilaajana asiakkaan täytyy olla 18 vuotta täyttänyt. Alle 18-vuotiaat voivat tilata huoltajan suostumuksella. Hinnat sisältävät 24%:n arvonlisäveron. Hintoihin lisätään pakkaus-, käsittely- ja postituskulut:

- alle 60€ tilauksiin 4,5€ 
- 60-200€ tilauksiin 6,5€ 
- yli 200€ tilauksissa ilmainen toimitus

Saat tilauksen jälkeen sähköpostilla tilausvahvistuksen, jonka jälkeen tilaus siirtyy käsiteltäväksi. Tuotteen toimitusaika on 3-7 arkipäivää.

Palautusoikeus

Noudatamme Kuluttajansuojalakia ja Kuluttajaviraston verkkokauppaohjetta. Käyttämätön tuote voidaan palauttaa 14 päivän kuluessa tavaran vastaanotosta, jolloin tuotteen kauppasumma palautetaan asiakkaalle.

Jos haluat palauttaa tilauksen, ota aina yhteyttä meihin joko sähköpostitse tai puhelimitse. Pakkaa palautettavat tuotteet huolellisesti alkuperäiseen pakkaukseensa ja liitä mukaan kuitti, jonka olet saanut meiltä tilauksen mukana. Asiakas vastaa itse palautuksesta aiheutuneista kuluista. Palautamme tuotteen hinnan (emme toimituskuluja, jotka sisältää myös pakkaus-ja käsittelykulut) 7 päivän sisällä siitä, kun palautus on saapunut meille. Tuotteen pitää olla käyttämätön ja siinä kunnossa, jossa ostaja sen vastaanotti. Kaikkien tuotteeseen kuuluvien osien täytyy olla tallella. Palauttaessaan tuotteita asiakas vastaa itse kuljetusriskistä.

Palautusosoite on:

Studio Nuppula

Tullintie 17 as 3

25660 Mathildedal

Takaisin ylös